Nieuwe cast 'Uut de Hoogte' bekend

GRONINGEN

De cast voor het tweede seizoen van het theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte' is bekend. Net als vorig seizoen komen de door het artistieke team van 'Uut de Hoogte' geselecteerde - na audities op 12 november - acteurs en actrices uit alle windstreken van de provincie Groningen.

De nieuwe castleden zijn Nathan Valstar, Renée van der Sluis , Renate Dokter, Daniëlle Schipper , Rianne Roek, Jeroen Kruit, Annette Zuidema-Bierling, Gerard Hilbrants en Ron Akkerman.

Uut de Hoogte 2

In het tweede seizoen van 'Uut de Hoogte' maakt het publiek kennis met een paar nieuwe buurtbewoners, met een al even uitdagende gezinssituatie als de Lutjes. Op krap 50 vierkante meter woont Amanda Potje samen met haar vriendin Nel Bloem, die ook nog eens 2 kinderen heeft meegenomen. Ondertussen woont de ex van Nel, Erwin P. Dijksterhuis, in een villa op het water in de al even lege als nieuwe gemeente Foxmeer waar hij gemeenteraadslid is. Zijn pa woont bij hem in en die is beduidend meer in trek bij de dames dan de arme Erwin. Schrijvers zijn wederom Jan Veldman en Frank den Hollander. De regie is, net als in seizoen 1, in handen van Jack Nieborg.

Nieuw seizoen

De zevende aflevering van 'Uut de Hoogte' - de eerste aflevering van het nieuwe seizoen - gaat in januari van start in het Der Aa-Theater in Groningen. Voor de zomervakantie volgen aflevering 8 en 9. De afleveringen 10 tot en met 12 worden na zomervakantie gespeeld. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.uutdehoogte.nl/kaartverkoop.

Auteur

Marc Jansen