PURE! Benefietdiner - met dessert Serena Solari - in Land van Kokanje

Groningen

[caption id="attachment_67229" align="alignright" width="130"] Serena Solari.[/caption]

GRONINGEN - Restaurant Land van Kokanje in Groningen is zondag 11 december toneel van het jaarlijkse benefietdiner van de PURE! Foundation. Met dit diner wordt geldt ingezameld voor het Bakery School Project in Sri Lanka. 'Special guest' Serena Solari, in 2015 winnaar van 'Heel Holland Bakt' én ambassadeur van het Bakery School Project, bereidt (en introduceert) het dessert. Verder staat een verloting geprogrammeerd en draait het Rad van Fortuin.

PURE! Foundation

De PURE! Foundation ondersteunt projecten in Azië door middel van fondsenwerving en het betrokken maken en houden van vrijwilligers en hun omgeving. Dit jaar zet de PURE! Foundation in op het inzamelen van geld voor een nieuwe trainingskeuken voor het Bakery School Project in Sri Lanka. De Bakery School is een initiatief van Volunteer Sri Lanka (VSL) in Galle in Sri Lanka, een partnerorganisatie van PURE! Foundation. VSL ondersteunt een lokaal opvanghuis voor misbruikte meisjes. Als de meisjes 18 zijn moeten ze de opvang verlaten. Velen kunnen of durven echter niet terug naar huis. Voor deze meisjes heeft VSL een vakopleiding tot banketbakker.

Benefietdiner

PURE! Foundation werkt met vele anderen samen voor de fondsenwerving voor de Bakery School. Voor het benefietdiner bij Land van Kokanje hebben bedrijven als Heineken, Deli XL, de Beautyfabriek Groningen, P.S. Coffee & Bakery en Van der Velde Boeken Groningen een donatie gedaan. Wie wil aanschuiven bij het benefietdiner kan zich aanmelden via lisette@purevolunteer.nl of 06-26833046.

Auteur

Marc Jansen