Meet-up pitchen voor werkzoekenden in De Wolkenfabriek

GRONINGEN

In De Wolkenfabriek in Groningen staat dinsdag 13 december een meet-up pitchen geprogrammeerd. Deze bijeenkomst, die is bedoeld voor werkzoekenden in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, is georganiseerd door Carina Havenga de Poel, event manager bij DeBroekriem.

Werkzoekenden gaan in kleine groepjes aan de slag om hun pitch te oefenen. Carina Havenga de Poel: “Ik vind de sfeer bij een meet-up van DeBroekriem altijd erg prettig. De deelnemers zijn erg gemotiveerd. Je krijgt positieve, opbouwende feedback die je weer een stapje dichterbij je nieuwe baan brengt.” Van de pitch wordt een video gemaakt die de deelnemers op hun LinkedIn-profiel kunnen zetten. Havenga de Poel: “Het is super dat De Wolkenfabriek zijn deuren hiervoor opent. Met al zijn verschillende kleurrijke hoekjes, kan de filmmaker zich uitleven op het pakken van de juiste sfeer. Zo krijgt de toekomstige werkgever een aantrekkelijk beeld van de persoonlijkheid, de kwaliteiten en het enthousiasme van de sollicitant tegen een inspirerende achtergrond!”

Meer dan handen vrijwilligersprijs 2016

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor hoger opgeleide werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk, ontmoeten collega-baanzoekers en werken aan hun zelfontwikkeling. DeBroekriem won woensdag de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016 in de categorie 'Landelijke vrijwilligersprojecten'. DeBroekriem won zowel de jury- als de publieksprijs.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich online aanmelden voor de 'Meet- up pitchen’ (dinsdag 13 december 09.30-12.30 uur) en ‘Opname Videopitch’ (dinsdag 20 december 09.30-12.30 uur): www.debroekriem.nl en www.debroekriem.nl.

Auteur

Marc Jansen