Sifu Wenhua Zeng bezoekt Bao Trieu Sportcentrum

GRONINGEN

Sifu Wenhua Zheng komt in het weekend van 10 en 11 december met leerlingen van haar Kung Fu-school Zhong Hua Wushu naar Bao Trieu Sportcentrum.

Reden voor Kung Fu-/ Wushu-vereniging Bao Trieu/ Blijd er een uitwisselingstrainingsweekend van te maken. Met onder meer een Chinese theeceremonie, Chi Kung, traditionele Kung Fu, moderne Wushu en workshops-Bagua.

Demonstraties voor publiek

Zaterdag 10 december staan van 15.00 tot 16.00 uur speciale optredens en demonstraties voor publiek op het programma.

Wenhua Zheng

De van oorsprong Chinese Wenhua Zheng beoefende 15 jaar op professioneel niveau Wushu. In 2001 verhuisde ze naar Nederland en opende ze een Kung Fu-school in Haarlem. In 2011 opende ze in Heiloo bovendien de praktijk Zhong Hua Geneeskunde.

Auteur

Marc Jansen