Roodkapje De Musical in MartiniPlaza in Groningen

GRONINGEN

Van Hoorne Entertainment staat woensdag 28 december met 'Roodkapje De Musical' in MartiniPlaza in Groningen.

Deze sprookjesmusical gaat over de mooie Roodkapje, gespeeld door Maud Mulder. Zij vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf (Michael van Hoorne). Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina (Sandra Dijkstra) iets heel anders van plan is. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden? Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Verkleedwedstrijd

Kinderen kunnen meedoen aan een aan deze familievoorstelling gekoppelde sprookjes -verkleedwedstrijd. Zij maken, door verkleed naar de voorstelling te komen, kans op een sprookjesachtig prijzenpakket.

Meezingfeest

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kan geswingd worden tijdens Oma’s Meezingfeest in de foyer van het theater. De voorstelling begint om 15.00 uur.  Reserveringen: www.martiniplaza.nl of telefonisch: 050-5222797.

Auteur

Marc Jansen