Groot Winter Kerstcircus Groningen op Suikerunieterrein

GRONINGEN

Het Suikerunieterrein in Groningen vormt van donderdag 22 december tot en zondag 8 januari het decor voor het Groot Winter Kerstcircus Groningen.

In de verwarmde en in kerstsfeer aangeklede circustent van Circus Renz Berlin, die plaats biedt aan 1000 bezoekers, wordt bijna dagelijks een 2,5 uur durende circusvoorstelling gepresenteerd. Met internationale artiesten en velde dieren. Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar Waldek & Pavel. Dit Poolse duo stond vorig jaar met zijn trampolineact en acrobatiek in het kerstprogramma van Circus Krone. Verder presenteren de uit Spanje afkomstige Enrico Frank en Italiaan Bernardo Amani een show met Siberische steppenkamelen, paarden en honden. De gezusters Renz staan voor luchtacrobatiek en acrobatiek te paard, Clown Franky zorgt voor clownerie en Konstatin Bessogonov is vaardig met rola-rola en beoefent quickchance. En uiteraard maakt Linde Drost uit Boelenslaan, de winnares van de onlangs gehouden talentenjacht, haar opwachting in het Groot Winter Kerstcircus Groningen. Spreekstalmeester is de uit Groningen afkomstige Jan Hoekstra. Meer informatie: www.circus-renz-berlin.nl

Auteur

Marc Jansen