Shorttrack College Clubtour in Groningen

GRONINGEN

De ijsbaan van Groningen on Ice vormt dinsdag 13 december het decor voor de Shorttrack College Clubtour.

De Shorttrack College Clubtour is een schaatsclinic waarbij leerlingen van basisscholen uit Groningen en omgeving onder begeleiding van trainers van Shorttrack Groningen (STG) en de KNSB kennis kunnen maken met de shorttracksport. Aanstormende talenten krijgen vervolgens de mogelijkheid om via een proeflidmaatschap een aantal weken mee te doen met de reguliere trainingen van STG.

Shorttrack4kids

KNSBDe clinics zijn een onderdeel van het programma Shorttrack4kids van de KNSB. Leerlingen van de deelnemende scholen worden uitgenodigd om 15 januari 2017 deel te nemen aan een groot slotevenement in Biddinghuizen. Kinderen kunnen tijdens dit slotevenement toegangskaarten winnen voor het WK Shorttrack dat in maart plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. De clinics op de Grote Markt, georganiseerd door STG, starten om 9.00 uur.

Auteur

Marc Jansen