'Mooi Mens'-workshop in De Mindfulness Fabriek in Groningen

GRONINGEN

Mens, kijk eens naar jezelf en bewonder, hoe bijzonder je eigenlijk bent. Dat klinkt simpel, maar uit onderzoek van zorgverzekeraar Menzis blijkt dat Groningers dat best lastig vinden.

72 % van de Groningers vindt het ongemakkelijk om te vertellen wat hen een mooi mens maakt. Men vindt het vreemd (30 %) en voelt zich beschaamd (18 %). Terwijl de meeste Groningers wel geloven dat het hen een sterker mens maakt (54 %) en het merendeel er ook vaker bij stil zou willen staan (64%).

Gratis workshop

'Iedereen is een mooi mens. Soms heb je alleen een beetje hulp nodig om dat te zien', stelt Menzis. De zorgverzekeraar heeft daarom een 'Mooi Mens'-workshop in Groningen georganiseerd. Belangstellenden kunnen in tweetallen (gratis) deelnemen; het aantal plaatsen is beperkt. De workshop vindt vrijdag 16 december plaats bij de De Mindfulness Fabriek; van 13.00 uur tot 16.00 uur. Inschrijving: pers@merktroubadour.nl.

Auteur

Marc Jansen