Late night edition 'Stand van Stad' met Evgeniy Levchenko

GRONINGEN

In het Groninger Forum in Groningen is vrijdag 16 december de derde 'Stand van Stad'-aflevering van het seizoen. In deze late night edition van de talkshow wordt teruggeblikt op het jaar 2016.

Presentator Bram Douwes doet dat met gasten uit cultuur, sport en wetenschap. Evgeniy Levchenko praat met Douwes na over de roerige maand april. Verder is Jan Doevendans terug van weggeweest, zingt het Groninger Studentkoor Christmas carols en trekt Bram Esser zijn beste roze pak aan voor Opduik TV! Wabbesch Wabbesch sluit de laatste editie van 'Stand van Stad' van 2016 af. 'Stand van Stad' duurt van 21.00 tot 21.15 uur. Entree: gratis. Belangstellenden dienen echter wel vooraf een kaartje te bestellen. Dat kan via www.groningerforum.nl/standvanstad of via de kassa van Groninger Forum.

Auteur

Marc Jansen