Serious Request Pubquiz bij Café de Minnaar

GRONINGEN

In Café de Minnaar in Groningen wordt zondag 18 december een Serious Request Pubquiz gehouden.

Deelnemers testen in teams van 4 tot 6 personen hun kennis op het gebied van actualiteit, film, muziek, sport en tv. De presentatie is in handen van Kira Dekker. Deelnemers bepalen zelf hoeveel zij willen betalen voor hun deelname. Het volledige bedrag gaat naar 3FM Serious Request.

3FM Serious Request

Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Onder de noemer ‘Laat ze niet stikken’ wordt dit jaar aandacht gevraagd voor kinderen die sterven aan de gevolgen van longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie.

Aanmelding

DRode-Kruise quiz, die is georganiseerd door het projectteam jongeren van het district Groningen van het Rode Kruis en Café de Minnaar, begint om 16.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. Aanmelding: svangeijn@rodekruis.nl of op de middag zelf.

Auteur

Marc Jansen