Het Houten Huis verstopt 10 neusfluitjes in Groningen

GRONINGEN

Jeugdtheatergezelschap Het Houten Huis heeft op verschillende locaties in Groningen neusfluitjes verstopt, 10 in totaal.

Vinders worden uitgedaagd een filmpje te maken van hun poging om de fluit te bespelen en dit met het gezelschap te delen. Degene met de leukste inzending wint 2 kaartjes voor de voorstelling ‘Onbekend Land’ tijdens het jeugdtheaterfestival Wintervuur in het Grand Theatre in Groningen.

Tips

Het Houten Huis gebruikt vanaf vrijdag 16 december sociale media voor tips over de vindplaatsen van de neusfluitjes. Bij de fluitjes is uitleg over het bespelen van de neusfluit gevoeld. Ook wordt uitgelegd hoe de fluitpoging in te sturen. De naam van de winnaar wordt vrijdag 23 december bekendgemaakt via Facebook.

Onbekend Land

‘Onbekend Land’ speelde in oktober meerdere keren voor een uitverkocht Grand Theatre. Woensdag 28 en donderdag 29 december is de voorstelling daar opnieuw te zien. ‘Onbekend Land’ gaat over een vrouw die haar weg probeert te vinden op een nieuwe plek waar alles anders is. Een grote luchtbel bezorgt de post. Onder de sneeuw schijnen lichtjes en klinkt er vreemde muziek. Langzaam ontdekt ze hoe alles werkt in dit onbekende land, maar als ze haar koffer open maakt stromen heimwee en herinneringen naar buiten...

Wintervuur Jeugdtheaterfestival

‘Onbekend Land’ wordt gepresenteerd in het kader van Wintervuur. Voor dit jeugdtheaterfestival worden de Stadsschouwburg en het Grand Theatre van dinsdag 27 tot en met vrijdag 29 december omgetoverd tot kindertheaterparadijs met 2 voorstellingen en heel veel muziek.

Auteur

Marc Jansen