Laat ze niet stikken-benefietconcert in Vera

GRONINGEN

Het Rode Kruis Groningen heeft voor donderdag 22 december een benefietconcert georganiseerd voor 3FM Serious Request. Plaats van handeling is Vera. De line-up bestaat uit Ten Years Today, The Anti-D’s, Oes, H^^S en Marble Heart.

Met 3FM Serious Request zet NPO 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. Onder de noemer 'Laat ze niet stikken' wordt dit jaar aandacht gevraagd voor kinderen die sterven aan de gevolgen van longontsteking. Elk jaar sterven meer dan 900.000 jonge kinderen aan een longontsteking. Kinderen die eenvoudig te redden zijn met de juiste behandeling en goede informatie. Om geld in te zamelen voor hulp voor kinderen met longontsteking, heeft het projectteam jongeren van district Groningen van het Rode Kruis verschillende activiteiten georganiseerd. Een van deze activiteiten is het ‘Laat ze niet stikken benefietconcert’. Dit concert begint om 20.30 uur. De entree is gratis, maar bezoekers wordt gevraagd een donatie te doen voor 3FM Serious Request. Meer informatie: www.vera-groningen.nl

Auteur

Marc Jansen