Kim Wilde in 2017 naar De Oosterpoort in Groningen

GRONINGEN

Kim Wilde geeft woensdag 15 november 2017 een concert in De Oosterpoort in Groningen.

De Engelse zangeres brak in 1981 door met ‘Kids in America’. Hierop volgden hits als ‘Cambodia’, ‘View from a Bridge’ en ‘Never trust a stranger’. Kim Wilde, die 30 miljoen albums en singles verkocht, laste in de jaren '90 een muzikale pauze in. Ze vulde haar tijd met het moederschap en tuinieren. In 2003 keerde ze terug met een duet met de Duitse zangeres Nena: ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’. In 2006 was ze opnieuw succesvol met ‘You came’. Het laatste wapenfeit is haar kerstalbum ‘Wilde Winter Songbook’ uit december 2014. Maar momenteel werkt de zangeres aan een nieuw album. Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten (à 40 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl. https://youtu.be/wXZNsqzqSxQ

Auteur

Marc Jansen