The Cool Quest afsluiter elfde editie Stukafest

GRONINGEN

The Cool Quest en Jim Lok sluiten donderdag 16 februari in Vera in Groningen de elfde editie af van het Stukafest. Dit eindfeest begint om 23.30 uur.

Het Stukafest is een festival vol muziek, theater, dans, poëzie, spoken word en film. Plaats van handeling is 15 studentenkamers in Groningen.

Line-up

De line-up van het Stukafest bestaat uit Breaking Levees, Démira, Echo Movis, Jeroen van Veen, Jim Lok, Liedfs, Mensen Zeggen Dingen, NNTWEE: Toe Dan(s), Noël Loozen, PingPong-Poëzie, Sofie Winterson, Stranger Things Have Happened, The Cool Quest, Tom Lash en Urban House Groningen. Het eindfeest in Vera wordt voorafgegaan door 3 rondes in de studentenkamers. Van 20.30 tot 21.30 uur, van 21.30 tot 22.30 uur en van 22.30 tot 23.30 uur. Kaarten voor het (eindfeest van) Stukafest zijn verkrijgbaar via de website van Stukafest Groningen 2017. https://youtu.be/GGXVbQm2-hs

Auteur

Marc Jansen