Kaartjes 'Uut de Hoogte' nu ook te koop via VVV Groningen

GRONINGEN

Tickets voor 'Uut de Hoogte' zijn niet langer uitsluitend online te koop. Sinds kort verkoopt ook de VVV in Groningen kaartjes voor het komische theaterfeuilleton.

"We merkten dat sommige mensen uit onze doelgroep wat minder thuis zijn op het internet, en ook zijn er mensen die het gewoon prettig vinden om ergens naar toe te gaan om theaterkaartjes te kopen", vertelt marketingmedewerker Rosa Veldman. "'Uut de Hoogte' is een theaterfeuilleton dat zo veel mogelijk toegankelijk wil zijn voor iederéén, jong en oud, arm en rijk. Door kaartjes te verkopen op een lekker centraal punt, zoals bij de VVV op de Grote Markt, sluiten we niemand uit."

Seizoen 2

In het tweede seizoen van 'Uut de Hoogte' maakt het publiek kennis met een paar nieuwe buurtbewoners met een al even uitdagende gezinssituatie als de Lutjes. Op krap 50 vierkante meter woont Amanda Potje samen met haar vriendin Nel Bloem, die ook nog eens 2 kinderen heeft meegenomen. Ondertussen woont de ex van Nel, Erwin P. Dijksterhuis, in een villa op het water in de gloednieuwe gemeente Foxmeer waar hij gemeenteraadslid is. Zijn pa woont bij hem in en die is beduidend meer in trek bij de dames dan de arme Erwin.

Kaartverkoop

'Uut de Hoogte' speelt vanaf januari wederom in het Der Aa-theater in Groningen. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.uutdehoogte.nl/kaartverkoop én bij de VVV op de Grote Markt. Wie alle kaartjes voor alle afleveringen in 1 keer koopt, krijgt 10 % korting op het totaalbedrag.

Auteur

Marc Jansen