Oud-en-nieuwfeest bij DOT in Groningen

GRONINGEN

In DOT op het Ebbingekwartier in Groningen wordt zaterdag 31 december een oud-en-nieuwfeest gehouden.

Op het feest in het voormalige Infoversum, dat al om 20.00 uur begint, kan worden genoten van gerechtjes, cocktails, dj's, een oudejaarsconference en wordt gezamenlijk afgeteld naar 2017.

Oudejaarsconference

Cabaretier en Student & Stad-raadslid Arjen Banach speelt om 21.30 uur zijn oudejaarsconference ‘Dit is pas het begin’. Hierin wordt teruggeblikt op de gebeurtenissen die 2016 vakkundig hebben ontwricht, zowel wereldwijd als in Groningen.

Dj's

Dj's van dienst zijn Sebastian Davidson, Oortje, Danny Da Costa, Bojan Aleksander en RocknRolla Soundsystem. Zij draaien uptown funk, nu-disco, classics en de heetste clubhits van nu. Ook staat een optreden van de Groninger saxofonist Tariq Pijning op het programma. Tickets (à 25 euro) zijn verkrijgbaar aan de bar in DOT en via de Facebook-pagina van DOT.

Auteur

Marc Jansen