Culinair evenement Groningen op Rolletjes voor voedselbank

GRONINGEN

In de Groninger binnenstad staat woensdag 18 januari het culinaire en culturele evenement Groningen op Rolletjes geprogrammeerd.

Voor Groningen op Rolletjes worden paardentrams omgetoverd tot rijdende restaurants. Deelnemers krijgen een 5-gangendiner geserveerd, terwijl zij de markante punten van Groningen bewonderen. Een in de paardentram aanwezige gids vertelt over deze plekken.

Voedselbank Stad Groningen

Groningen op Rolletjes is georganiseerd door studenten van de minor Event Management van de Hanzehogeschool Groningen. De maaltijden en de drankjes worden door Groninger restaurants bereid en geserveerd. De opbrengst komt ten goede aan Voedselbank Stad Groningen. De paardentrams rijden 2 keer: om 17.30 uur en om 20.00 uur. Deelname kost 36 euro. Inschrijving: groningenoprolletjes.registro.nl.

Auteur

Marc Jansen