Hooghoudt Music Sessions tijdens Eurosonic Noorderslag

GRONINGEN

The Dog’s Bollocks in Groningen wordt voor het vierde jaar op rij voor Eurosonic Noorderslag omgetoverd tot poppodium. De pub in de Oude Boteringestraat is van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 januari toneel van de Hooghoudt Music Sessions. Met 27 acts.

Het spits wordt woensdag 11 januari om 20.00 uur afgetrapt door Jessy. Hierop volgen optredens van Groninger acts als DraMali, Haas en The Rising Sun. Donderdag 12 januari wordt om 19.00 uur afgetrapt met WOOT. The Glucks uit België is de eerste buitenlandse act tijdens de Hooghoudt Music Sessions. Verder deze donderdagavond grote namen als Donnerwetter, Sarah-Jane en The Cool Quest. Grote Prijs-finalist Toll verzorgt vrijdag 13 januari om 19.00 uur de kick-off. Vervolgens treden onder andere DE KAT, Silent War, Mani Orrason en Pat Smith. De glamrockers van The Rectum Raiders sluiten de Hooghoudt Music Sessions af. Hooghoudt Music Sessions is een initiatief van Rookies Agency en The Dog’s Bollocks, en wordt mede mogelijk gemaakt door Hooghoudt. Zie voor het complete programma: www.fb.com/hooghoudtmusic.

Auteur

Marc Jansen