Rick van Oosten debuteert met ‘The Right Amount of Fear’

GRONINGEN

Zanger/ liedjesschrijver Rick van Oosten uit Groningen debuteert op 58-jarige leeftijd met het album 'The Right Amount of Fear'. Het album wordt vrijdag 10 februari ten doop gehouden in De Silo in Groningen.

Rick van Oosten besteedde een groot deel van 2016 aan het maken ‘The Right Amount of Fear’. De 11 songs stammen uit de periode 2013-2015. De zanger/ liedjesschrijver maakte in deze periode een aantal heftige gebeurtenissen mee. Thema's als ziekte, vriendschap, verlies, liefde, hoop en vrees komen aan bod. De nummers schieten heen en weer tussen ingetogen, wanhopig en euforisch. De instrumentatie varieert van enkel pianobegeleiding tot complete band met blazers en backing vocals. Van Oosten kon hierbij bouwen op een tiental muzikale vrienden.

Albumpresentatie

Bij de albumpresentatie in De Silo worden vanaf 21.00 uur alle nummers in complete bezetting ten gehore gebracht, aangevuld met ander materiaal.

Auteur

Marc Jansen