'Checkpoint Theater' in MartiniPlaza in Groningen

GRONINGEN

MartiniPlaza in Groningen vormt zaterdag 4 februari het decor voor de interactieve familieshow 'Checkpoint Theater'.

[caption id="attachment_67909" align="alignright" width="120"]Presentatrice Rachel Rosier. Presentatrice Rachel Rosier.[/caption] Rachel Rosier en haar testteam presenteren in 'Checkpoint Theater' een reeks spectaculaire experimenten en proefjes. Het publiek kan op het toneel mee zweven met de hovercrafttest, schieten met een zelfgemaakt paintball-kanon of over water lopen bij de Maizena-test. In de zaal leert het publiek hoe luchtdruk zich verplaatst, leert het ringen van rook te ontwijken en helpt het mee een rubberboot een parcours af te laten leggen. Behalve om de experimenten draait de interactieve voorstelling om de strijd tussen de jongens en de meiden.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_67910" align="aligncenter" width="430"]NLD/Wageningen/20160628 - Checkpoint theatershow - Spectaculaire show met spannende en leuke experimenten Jongens tegen meiden.[/caption] Meer informatie/ kaartverkoop: www.checkpointtheater.nl.

Auteur

Marc Jansen