IFFR Live: opwarmertje International Film Festival Rotterdam

GRONINGEN

Het Groninger Forum vertoont ook dit jaar een dwarsdoorsnede van al het moois dat het International Film Festival Rotterdam te bieden heeft. De Groninger pocketeditie van het IFFR is van woensdag 1 tot en met zondag 5 februari 2017. Als opmaat naar het festival haakt het Groninger Forum aan bij IFFR Live.

De derde editie van IFFR Live is de grootste filmfestivalvertoning ter wereld en streamt de filmevents vanaf Rotterdamse bodem simultaan naar alle hoeken van Europa en daarbuiten. In meer dan 45 filmtheaters, waaronder het Groninger Forum, zijn vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 januari 6 parels te bewonderen: 'Mister Universo', 'Prevenge', 'The Man', 'Home', 'A Wedding' en 'The Giant'.

IFFR

Het International Film Festival Rotterdam is al jaren de Nederlandse radar voor het signaleren van stromingen, trends en grote talenten in de internationale filmwereld. Het festival heeft een neus voor eigenzinnig werk van jonge regisseurs uit alle hoeken van de wereld maar toont ook de grote successen van andere internationale festivals. Een dwarsdoorsnede van al dit aanbod doet tussen 1 en 5 februari Groningen aan. Het programma wordt donderdag 19 januari rond 10.00 uur bekendgemaakt op de website www.groningerforum.nl/iffr. De kaartverkoop start woensdag 25 januari om 09.00 uur.

Auteur

Marc Jansen