Kaartverkoop nieuw seizoen 'Uut de Hoogte' loopt als een trein

GRONINGEN

In het Der Aa-Theater in Groningen is van dinsdag 24 januari tot en met zaterdag 4 februari aflevering 7 van het theaterfeuilleton 'Uut de Hoogte' te zien.

Deze aflevering, 'Nieuwjaarsvisite', is de eerste in een reeks van 6 nieuwe episodes van het tweede seizoen van het succesvolle theaterfeuilleton. De kaartverkoop loopt als een trein; 7 van de 22 voorstellingen van aflevering 7 zijn al uitverkocht.

Seizoen 2

In het tweede seizoen van 'Uut de Hoogte' maakt het publiek kennis met een paar nieuwe buurtbewoners met een al even uitdagende gezinssituatie als de Lutjes. Op krap 50 vierkante meter woont Amanda Potje samen met haar vriendin Nel Bloem, die ook nog eens 2 kinderen heeft meegenomen. Ondertussen woont de ex van Nel, Erwin P. Dijksterhuis, in een villa op het water in de al even lege als nieuwe gemeente Foxmeer waar hij gemeenteraadslid is. Zijn pa woont bij hem in en die is beduidend meer in trek bij de dames dan de arme Erwin.

Aflevering 7

In aflevering 7 heeft Nel een akkefietje met de glazenwasser en gaat pabbe dood, met als gevolg een familiereünie vol met verrassingen. Ondertussen komt Buurman Bolhuis onaangenaam in aanraking met de participatiesamenleving en worden in het even nieuwe als inwonersarme Foxmeer de beleidsnotities doorgenomen.

Frank den Hollander en Jan Veldman

'Uut de Hoogte' wordt wederom geschreven door Frank den Hollander en Jan Veldman. De regie is weer in handen van Jack Nieborg. Kaartjes voor de voorstelling zijn te krijgen via www.uutdehoogte.nl en via de VVV in Groningen.

Auteur

Marc Jansen