‘This Ain't California’ in VERA Zienema in Groningen

GRONINGEN

In VERA Zienema in Groningen wordt dinsdag 24 januari de Duitse film ‘This Ain't California’ van Marten Persiel vertoond.

Deze film speelt in de DDR, in de jaren '80. De Berlijnse muur staat nog stevig overeind, gezinnen gaan op vakantie in overvolle Trabantjes en kinderen worden van jongs af aan getraind om topsporters en alerte pioniers te zijn. Het groepje jongeren rondom de enigmatische Panik doet hier maar halfslachtig aan mee. Gegrepen door de skateboard-cultuur van het zonnige en immer lonkende Californie, proberen zij vorm te geven aan hun identiteit in het grauwe Oost-Berlijn. De film begint om 21.00 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: www.vera-groningen.nl/agenda/zienema. https://youtu.be/38PObcnaYvE

Auteur

Marc Jansen