Informatiebijeenkomst Groenste Buurt-team Noorderplantsoen in De Bres

GRONINGEN

Het Groenste Buurt-team van buurtvereniging Noorderplantsoen heeft voor donderdag 19 januari een informatiebijeenkomst georganiseerd. Plaats van handeling is café De Bres.

Het Groenste Buurt-team bestaat uit buurtbewoners die zich er voor inspannen hun geliefde Noorderplantsoenbuurt zo ‘groen’ en duurzaam mogelijk te maken, en uiteindelijk energie-neutraal te wonen. De lat ligt hoog, want het doel is om de ‘groenste’ buurt te worden van Groningen. Of misschien van heel Nederland

Voorlichting

Het Groenste Buurt-team geeft in deze bijeenkomst voorlichting over energiebesparende maatregelen, ‘groene’ ideeën, plannen en inspiratie, en subsidies. Verder staat 'groene entertainment' op het programma. De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen