Wijkacties PvdA in Corpus den Hoorn in Groningen

GRONINGEN

De afdeling Groningen Stad van de PvdA heeft voor zaterdag 21 januari een ledengesprek georganiseerd in Mennoos Kookerij in de wijk Corpus den Hoorn. Ook het PvdA Ombudsteam maakt die dag zijn opwachting in Mennoos Kookerij.

Voor het ledengesprek zijn alle 69 PvdA-leden in Corpus Den Hoorn uitgenodigd. Voor een gesprek met gelijkgestemden, om oude banden aan te halen, om gezamenlijk de schouders onder de sociaaldemocratie te zetten of gewoon voor een bakje koffie. Bij het PvdA Ombudsteam kunnen bewoners met problemen in hun persoonlijke situatie aankloppen voor hulp. Het PvdA Ombudsteam ondersteunt en wijst de weg in het woud van organisaties. De PvdA'ers zijn van 12.00 tot 13.00 uur in Mennoos Kookerij. Hieraan voorafgaan - van 10.00 tot 12.00 uur - canvassen de sociaaldemocraten in de wijl. Hierbij gaan ze van deur tot deur met bewoners in gesprek over onder meer ideeën, wensen en zorgen voor de wijk.

Gesprek van Corpus Den Hoorn

Maandag 23 januari staat in buurtcentrum Semmelstee het Gesprek van Corpus Den Hoorn geprogrammeerd. Hiervoor zijn alle bewoners, bedrijven en instellingen in de wijk uitgenodigd. Zij dragen zelf bespreekpunten aan. Aanvang: 20.00 uur.

Auteur

Marc Jansen