Bargou 08, Kraak & Smaak en True Window naar Vera

GRONINGEN

De Groninger poptempel Vera heeft woensdag 3 nieuwe acts bevestigd: Bargou 08, Kraak & Smaak en True Window.

De Tunesische band Bargou 08 komt donderdag 6 april naar Vera. Bargou 08 is het project van zanger Nidhal Yahayoui en componist Sofyann Ben Youssef. Zij combineren traditionele en elektronische muziek.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_68207" align="aligncenter" width="535"]Bargou 08. Bargou 08.[/caption] Een dag later, vrijdag 7 april, staat Kraak & Smaak in Vera. Dit Leidse producertrio draait sinds zijn eerste album ‘Boogie Angst’ volop mee in de nationale en internationale live-scene. Geen grijze, gezichtsloze laptop-show maar een full on liveband met drums, bas, toetsen, dj en de vocals van Ivar Vermeulen en Berenice van Leer.
Lees verder na de foto.
Kraak & Smaak In het voorprogramma staat de Rotterdamse band L’ENFANT!, bestaande uit de broers Oscar en Thomas Peters. Voor vrijdag 28 april is True Widow vastgelegd. Dit Amerikaanse shoegaze- en stonerock-trio releaste vorig jaar zijn vierde album: 'Avvolgere'.
Lees verder na de foto.
[caption id="attachment_68206" align="aligncenter" width="535"]true-widow- True Widow.[/caption] In het voorprogramma staat de band King Woman. Meer informatie: www.vera-groningen.nl

Auteur

Marc Jansen