Vivitalize: beurs over natuurlijke gezondheid, energie en lifestyle

GRONINGEN

De Bovenkamer van Groningen is zaterdag 21 januari toneel van Vivitalize. Op deze beurs, die van 10.00 tot 16.00 uur duurt, staan lifestyle, gezonde voeding, beweging en orthomoleculaire geneeskunde centraal.

“Wij krijgen veel vragen van mensen met uiteenlopende klachten”, vertelt organisator Tim Kok van Vivitals.nl. “Ze zitten niet lekker in hun vel, voelen zich niet fit, hangen soms tegen het depressieve aan en willen hun klachten bestrijden met voedingssupplementen. Dat kan soms een uitstekende oplossing zijn. In veel gevallen is het verstandig om het probleem wat breder aan te pakken. Neem bijvoorbeeld je voedingspatroon eens onder de loep, kijk naar je levensstijl, de balans tussen werk en privé, en de hoeveelheid beweging die je krijgt. Een voedingssupplement doet zijn werk vaak beter als het deel uitmaakt van een samenhangend geheel van bewustwording en verandering.” Kok heeft een aantal professionals om zich heen verzameld om een beurs over gezondheid in de breedste zin van het woord neer te zetten. Het programma van Vivitalize bestaat uit presentaties en workshops. Hierbij komen de volgende onderwerpen aan bod: gezonde voeding, orthomoleculaire geneeskunde, sport en energiebalans en mindfulness. “Als lichaam en geest optimaal in balans zijn, voel je je fit en sta je positief in het leven. Je kunt de hele wereld aan. De sprekers en workshopdocenten delen graag hun kennis en ervaring met de deelnemers aan de beurs, want we gunnen iedereen een gezonde geest in een gezond lichaam", stelt Kok. Entree: 6,50 euro. Aanmelden: www.vivitals.nl/vivitalize

Auteur

Marc Jansen