Concert a-capellakoor Bragi in Lutherse kerk

GRONINGEN

Het a-capellakoor van het Groninger Studenten Muziekgezelschap Bragi geeft vrijdag 27 januari een concert in de Lutherse kerk in Groningen.

Het studentenkoor zingt onder andere de 'Quatre motets pour le temps de Noël' van Francois Poulenc. Daarnaast passeren werken van Monteverdi en Josquin en een serie werken uit de Engelse Romantiek de revue.

A-capellakoor

Het a-capellakoor van Bragi is een van de 3 geledingen van de studentenmuziekvereniging, die ook nog een symfonieorkest en grootkoor kent. Het a-capellakoor bestaat uit ongeveer 25 gevorderde amateurzangers en staat onder leiding van dirigent Rein de Vries. De intermezzi tijdens het concert worden verzorgd door blazers uit het orkest van Bragi. Het concert begint om 20.15 uur. Meer informatie/ reserveren: www.bragi.nl.

Auteur

Marc Jansen