Open dagen mbo Alfa-college op 6 locaties in Stad

GRONINGEN

Het Alfa-college houdt vrijdag 27 januari en zaterdag 28 januari op 6 locaties in de stad Groningen de open dagen mbo.

Docenten en studenten geven informatie over beroepen en de opleidingen die daarbij horen. Alle opleidingen presenteren zich. Daarbij is er volop ruimte voor individuele gesprekken met docenten en loopbaanadviseurs. Havisten die via het mbo willen doorstromen naar het hbo, doen er volgens het Alfa-college ook goed aan langs te komen. De meeste opleidingen bieden doorstroommogelijkheden voor het hbo. In Groningen openen 6 locaties vrijdag 27 en zaterdag 28 januari hun deuren, elk met een eigen aanbod van mbo-opleidingen. Vrijdag 27 januari zijn de locaties open van 16.00 tot 20.30 uur en zaterdag 28 januari van 10.00 tot 13.00 uur. Meer informatie: www.alfa-college.nl/opendag

Auteur

Marc Jansen