Noorderjam in Vera in Groningen

GRONINGEN

Poptempel Vera in Groningen vormt donderdag 26 januari het decor voor de jamsessie Noorderjam.

'Samen muziek maken, onvoorbereid, gewoon relaxed een nummer uit je losse mouw schudden en dat met allerlei verschillende muzikanten uit Groningen', meldt de organiserende projectgroep, studenten van de minor Eventmanagement van de Hanzehogeschool Groningen, in een persbericht. 'Groningen telt meer dan 10 jamsessies', weten de studenten. Zij beogen deze jamsessies met de Noorderjam samen te brengen.

Muziekids

De opbrengst komt ten goede aan Muziekids. Deze stichting wil de mogelijkheid creëren om kinderen tijdens het verblijf in een ziekenhuis kennis te laten maken met het zelf maken en spelen van muziek. Aanvang: 20.30 uur. Entree: 7,50 euro (voorverkoop 5,50 euro).

Auteur

Marc Jansen