De Dichtclub presenteert bundel in Kroeg van Klaas

GRONINGEN

De Dichtclub presenteert woensdag 1 februari in de Kroeg van Klaas in Groningen zijn bundel 'All Inclusive'.

De Dichtclub bestaat uit een groep dichters die elke eerste woensdag van de maand bij elkaar komt in de Kroeg van Klaas om eigen werk voor te dragen. Elke dichter presenteert daarbij telkens minimaal 1 nieuw gedicht. Sinds de oprichting van De Dichtclub in 2003 wordt elk jaar tijdens de Poëziemarathon een bundel uitgegeven die een compilatie bevat van het nieuwe werk dat de leden het jaar ervoor voor de club geschreven hebben. Van elke dichter worden 4 gedichten, een tekst waarin de schrijver zichzelf bij de lezer introduceert en een foto opgenomen. In de nieuwe bundel 'All Inclusive' zijn 12 dichters vertegenwoordigd. Zij zullen tijdens de presentatie voordragen uit eigen werk. De dichters zijn:
 • André Degen
 • Renée Luth
 • Joost Oomen
 • Lilian Zielstra
 • Rik Andreae
 • Fieke Gosselaar
 • Sylvia Dragtstra
 • Richard Nobbe
 • Hubert Klaver
 • Philip Rozema
 • Henrike Vellinga
 • Hanne Stegeman
De bundelpresentatie begint om 21.00 uur. Entree: gratis.

Auteur

Marc Jansen