Informatiebijeenkomsten over Zonnepark Vierverlaten

GRONINGEN

Lokale energiecoöperatie Grunneger Power houdt woensdag 25 januari een informatiebijeenkomst over Zonnepark Vierverlaten. Plaats van handeling is de Mediacentrale in Groningen.

Zonnepark Vierverlaten, bestaande uit 7777 panelen, wordt aangelegd op een braakliggend bedrijfsterrein aan de Aduarderdiepsterweg. Dit park wordt vanaf juli overgedragen aan de deelnemers. Deelnemers worden lid van de lokale energiecoöperatie Grunneger Power. Daarnaast kopen zij eenmalig 1 of meerdere certificaten voor zonnepanelen. Een deelnemer ontvang jaarlijkse rente en aflossing op zijn inleg. De rente bedraagt 3 %. Deelnemers die ook energie afnemen van Grunneger Power, via Noordelijk Lokaal Duurzaam, krijgen hun zelf opgewekte stroom direct thuis geleverd.

Informatiebijeenkomsten

Grunneger Power houdt 3 informatiebijenkomsten. Behalve op 25 januari zijn er bijeenkomsten op maandag 30 januari (eveneens in de Mediacentrale) en maandag 6 februari (in Dorpshuis Hoogkerk). Alle bijeenkomst beginnen om 20.00 uur. Aanmelden: www.grunnegerpower.nl/aanmelding-infoavond-zonnepark.

Auteur

Marc Jansen