Interpol met 'Turn On The Bright Lights Tour' naar De Oosterpoort

GRONINGEN

 De uit New York City afkomstige band Interpol geeft woensdag 30 augustus een concert in De Oosterpoort in Groningen. Kaarten (à 39 euro) zijn vanaf vrijdag 27 januari 10.00 uur verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en 

Ticketmaster.nl. Interpol voert in De Oosterpoort integraal zijn in 2002 verschenen debuutalbum 'Turn On The Bright Lights' uit. De band viert hiermee de vijftiende verjaardag van het Interpol-album.

Interpol

Interpol werd opgericht door gitarist Daniel Kessler, bassist Carlos Dengler en zanger/ gitarist Paul Banks. In 2002 tekende de band een contract bij Matador Records en werd het album 'Turn On The Brigth Lights' uitgebracht. De afgelopen jaren scoorden 4 opeenvolgende platen van Interpol hoog in de Billboard 200. De band is momenteel bezig met materiaal voor zijn nieuwe album dat naar verwachting wordt uitgebracht in 2018 door Matador Records. https://youtu.be/tSx2OSuEzDI

Auteur

Marc Jansen