Gratis trainingen voor minima uit Groningen en Ten Boer

GRONINGEN

Inspiratie Groningen start deze maand met gratis talententraining, training tot inspiratiecoach en ondernemersbegeleiding voor minima uit Groningen en Ten Boer.

Deelnemers aan de talententraining ontdekken op een speelse manier waar hun kracht ligt en hoe ze deze kunnen inzetten. Hiervoor wordt gewerkt met schrijfoefeningen, verbeeldingskracht, vision board (collage) en vertelkunst. Deelnemers aan de training tot inspiratiecoach leren coachende vaardigheden en oefenen met elkaar om te ontdekken hoe dat werkt. De training helpt ze om zich bewust te zijn van hun communicatie en hoe ze dit kunnen inzetten binnen coaching. Deelnemers ondernemersbegeleiding leren in 5 individuele sessies (plus groepsgerichte workshops) zien welke talenten zij hebben, hoe ze deze kunnen verwoorden en kunnen verwerken in hun activiteiten als ondernemer. Ook krijgen ze zicht op hetgeen hen eventueel in de weg zit; de schaduwkanten. Meer informatie: info@bureaucato.nl of 06-48691728.

Auteur

Marc Jansen