Prokkel netwerkbijeenkomst in Floreshuis in Groningen

GRONINGEN

Het Floreshuis in Groningen is woensdag 1 februari toneel van de Prokkel netwerkbijeenkomst van de provincie Groningen.

In deze netwerkbijeenkomst komen ondernemers, medewerkers van scholen, wijkteams, gemeentes, zorginstellingen, mensen met een verstandelijke beperking en andere belangstellenden samen om kennis te maken met elkaar en met de mogelijkheden die de Prokkelweek hen kan bieden.

Prokkelweek

De bijeenkomst is mede bedoeld als voorbereiding voor het organiseren van activiteiten in de Prokkelweek, die van maandag 12 tot en met zaterdag 17 juni voor de tiende keer op de agenda staat. De Prokkelweek is een initiatief van Stichting Prokkel en wordt traditiegetrouw gehouden in de eerste helft van juni. In de Prokkelweek vinden tal van ontmoetingen plaats tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking. Dat kan van alles zijn: samen sporten of samen werken. Of misschien samen muziek maken of samen koken.
prok·kel de; m -s, -en 1  - prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking
De netwerkbijeenkomst in het Floreshuis duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelden: www.prokkel.nl.

Auteur

Marc Jansen