Solace I Guess met Updiggin’ in Vera

GRONINGEN

Solace I Guess staat donderdag 9 februari met de muziekvoorstelling Updiggin’ in Vera in Groningen.

De voorstelling Updiggin', die op Noorderzon 2016 in première ging, is een combinatie van van een popconcert en video-verteltheater. De voorstelling is gemaakt onder regie van Javier López Piñón, met medewerking van onder andere Minerva, Martin Lambeek, Marista Records en Frans Hagenaars.

Moord op blanke vrouw in Afrika

Updiggin' gaat over de impact van een moord op een blanke vrouw in Afrika. Waar gebeurd en vertaald naar de actualiteit: wat gebeurt er als je een vreemdeling beoordeelt zonder diens verhaal te kennen? Aanvang: 22.00 uur. Tickets (5 euro) zijn te krijgen aan de deur of te reserveren via: www.vera-groningen.nl. https://youtu.be/04cK8b37t2Q  

Auteur

Marc Jansen