‘The Other Side’ en IFFR in Groningen in VERA Zienema

GRONINGEN

In VERA Zienema in Groningen wordt dinsdag 7 februari de Amerikaanse film ‘The Other Side’ van Roberto Minervini vertoond.

De in Italië geboren filmmaker Roberto Minervini focust in 'The Other Side' op een groep mensen die door sociologen steevast ‘marginalen’ wordt genoemd. Oorlogsveteranen, drugsverslaafden, boze, zwaar bewapende libertarians die menen dat de overheid hen van al hun vrijheid berooft. Minervini zocht ze op in Louisiana en filmde hun verhaal in een mix van fictie en documentaire, met een drugsdealer en zijn vriendinnetje in de hoofdrollen.
Lees verder na het filmpje.
https://youtu.be/fd_kQ62wri0 De film begint om 21.00 uur. Meer informatie/ kaartverkoop: www.vera-groningen.nl/agenda/zienema.

IFFR in Groningen

In het kader van IFFR in Groningen worden zaterdag 4 februari de films 'Coffee and Cigarettes' (15.00 uur) en 'Cinema Curioso' (20.00 uur) vertoond in VERA Zienema. Meer informatie hierover op: www.groningerforum.nl.

Auteur

Marc Jansen