Dotan met ‘7 Layers Sessions’ naar De Oosterpoort

GRONINGEN

Dotan komt zondag 26 maart met zijn ‘7 Layers Sessions’ naar De Oosterpoort in Groningen.

Dotan presenteert hierin zijn favoriete singer-songwriters. “De artiesten die deze avond zullen spelen zijn mij inmiddels bekend maar houd ik nog even geheim”, zegt de zanger over de ‘7 Layers Sessions’ in De Oosterpoort. ‘7 Layers’ staat voor de 7 lagen waaruit onze huid bestaat. Met het afpellen van deze huidlagen kom je dichter bij de ‘kern’ en daar komen de puurste dingen uit voort. Op de ‘7 Layers’-avonden staat deze rauwe aanpak centraal. Een artiest met zijn/ haar instrument, eigen liedjes en een authentiek verhaal. Dotan zal zelf niet optreden. Kaarten (à 15 euro) zijn verkrijgbaar bij De Oosterpoort en Plato Groningen, en via de-oosterpoort.nl en Ticketmaster.nl.

Auteur

Marc Jansen