Sophia, Sue The Night en Wolf People naar Vera

GRONINGEN

De Groninger poptempel Vera heeft nog maar eens 3 nieuwe acts bevestigd: Sophia, Sue The Night en Wolf People.

Sophia, de indieband van ex-The God Machine-zanger en -gitarist Robin Proper-Sheppard, staat zaterdag 25 maart in Vera. Sophia heeft een wat melancholisch en verdrietig geluid. Dit komt doordat Robin Proper-Sheppard voornamelijk over eenzaamheid en liefdesverdriet schrijft en zingt. [caption id="attachment_68398" align="aligncenter" width="512"]Sophia. Sophia.[/caption] Sue The Night is voor donderdag 20 april vastgelegd. Dat is 6 dagen na de release van het tweede album 'Wanderland. Sue the Night begon als songwriter maar is inmiddels al enkele jaren de drijvende kracht achter een gelijknamige 6-koppige indie-/popband. Sinds het verschijnen van het debuutalbum 'Mosaic in 2015 had Sue The Night 3FM Megahits met 'The Whale' en 'The World Below' en speelde de band op festivals als Best Kept Secret, Zwarte Cross en Paaspop. Het zestal is dit seizoen bovendien huisband van De Wereld Draait Door. [caption id="attachment_68399" align="aligncenter" width="287"]Sue The Night. Sue The Night.[/caption] De psychedelische Engelse rockband Wolf People speelt zondag 30 april in Vera.  Deze door Jack Sharp en Tom Watt opgerichte band gaf in 2016 het derde album 'Ruins' uit. Dit bevat een mix van folk, kraut en donkere bluesrock. [caption id="attachment_68400" align="aligncenter" width="522"]Wolf People. Wolf People.[/caption]

Auteur

Marc Jansen