Binnen 1 week ruim 1700 inschrijvingen voor Groningen Urban Trail

GRONINGEN

De Groninger binnenstad vormt zondagochtend 2 april het decor voor de tweede Groningen Urban Trail. De inschrijving voor dit loopevenement werd vorige week dinsdag geopend. En nu al hebben zich meer dan 1700 mensen ingeschreven. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden maximaal 3000 deelnemers toegelaten.

Het avontuurlijke, 10 kilometer lange, parcours van de Groningen Urban Trail voert dwars door de Groninger binnenstad. Hierbij wordt door 20 gebouwen en locaties gelopen; 16 hiervan zijn nieuw ten opzichte van het parcours van 2016. De organisatie onthult het parcours stap voor stap. Inmiddels is bekend dat het Platformtheater, Brasserie de Garage, De Oosterpoort, Openluchtbad De Papiermolen en Synagoge Groningen. Inschrijven kan op www.groningenurbantrail.nl.

Auteur

Marc Jansen