Banenmarkt bij Abiant Groningen

GRONINGEN

Abiant Groningen houdt zaterdag 4 februari een banenmarkt. Bezoekers kunnen kennismaken met de medewerkers en werkwijze van Abiant Groningen én de ruim 200 actuele vacatures van Abiant-opdrachtgevers.

Abiant Groningen presenteert zaterdag het veelzijdige vacatureaanbod én zijn actieve opdrachtgevers. Vestigingsmedewerkers spreken in korte tijd persoonlijk met heel veel beschikbare werkzoekenden. Bij Abiant zijn ook individuele opleidingstrajecten mogelijk. Voor een aantal functies worden baangaranties geboden. Abiant Groningen heeft deze banenmarkt georganiseerd in samenwerking met het UWV. Niet alleen Abiant Groningen, maar alle 10 de Abiant-vestigingen doen mee aan de Abiant Banenmarkt. Abiant Groningen is gevestigd aan de Kieler Bocht 9d. De banenmarkt duurt van 9.30 tot 12.00 uur.

Auteur

Marc Jansen