Spreekavond over vaccinaties bij GGD Groningen

GRONINGEN

GGD Groningen houdt donderdag 16 februari een spreekavond over vaccinaties. Plaats van handeling is het consultatiebureau aan de Eikenlaan 288-6 in Groningen.

De spreekavonden zijn met name bedoeld voor ouders die zich afvragen of ze er wel goed aan doen hun kind te laten vaccineren en/ of ouders die graag meer willen weten over de redenen van het vaccineren. GGD Groningen licht kort het rijksvaccinatieprogramma toe, waarna ouders persoonlijke vragen kunnen stellen aan de arts. Deze vragen kunnen gaan over verschillende vaccinaties uit het landelijk rijksvaccinatieprogramma; vaccinaties bedoeld voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. Reizigersvaccinaties komen niet aan de orde. De spreekavond begint om 20.00 uur. Deelname is gratis. Aanmelding: vaccinatiebureau@ggd.groningen.nl.

Auteur

Marc Jansen