Super Bowl Sunday in Sportcafé De Groote Griet

GRONINGEN

American Football Club Groningen Giants heeft voor zondag 5 februari een Super Bowl-party georganiseerd. Plaats van handeling is Sportcafé De Groote Griet in Groningen.

De Super Bowl is het grootste sportevenement van de Verenigde Staten. De strijd om de Super Bowl gaat tussen de kampioenen van de American Football Conference en National Football Conference, de 2 professionele competities die verenigd zijn in de National Football League (NFL). De titelstrijd gaat dit jaar tussen de Atlanta Falcons en de New England Patriots.

Super Bowl-party

De Super Bowl-party in Sportcafé De Groote Griet gaat gepaard met Beer Pong, cheerleaders, Red Cups, internationale bieren én een American Football-wedstrijd met Groningen Giant op de Grote Markt in de rust. Super Bowl Sunday in Sportcafé De Groote Griet duurt van 21.00 tot 05.00 uur. Entree: gratis.  

Auteur

Marc Jansen