Afrojack, Don Diablo, Ronny Flex en vele anderen op Kingsland Festival in Groningen

GRONINGEN

4PM Entertainment en E&A Events hebben de line-up voor Kingsland Festival 2017 bekendgemaakt.

De line-up van het Kingsland Festival in het Stadspark in Groningen vermeldt Afrojack, Dash Berlin, Don Diablo, Julian Jordan, Nervo, Nicky Romero, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W, Yellow Claw, Mesto en Navarra op de mainstage. Kingsstage Deep: Chocolate Puma, Curbi, Ferreck Dawn, Jonas Blue, Lucas & Steve, Moksi, Sam Feldt, Trobi en Watermät. TIKTAK: Childsplay, CHO (LIVE), Dyna, The Flexican & Sef, FS Green & MC Fit, GirlsLoveDJs, GLOWINTHEDARK, Johnny 500, Kris Kross Amsterdam, Ronnie Flex (LIVE), Sam Blans en The Partysquad.

Kingsland Festival

Kingsland Festival is het grootste 1-daagse dancefestival van Nederland tijdens Koningsdag - dit jaar op 27 april. Het festival, dat dit jaar zijn eerste lustrum vier, vindt inmiddels plaats op 5 locaties: de RAI in Amsterdam, de Brabanghallen in Den Bosch, de Drafbaan in Groningen, MECC in Maastricht en Het Hulsbeek in Oldenzaal. De kaartverkoop voor Kingsland Festival start donderdag 9 februari om 12. 00 uur. Meer informatie en pre-registreren voor tickets via kingslandfestival.nl. https://youtu.be/4EY-SZDgPts

Auteur

Marc Jansen