Groninger schaakkampioenschap voor basisscholen #29 in Het Dok

GRONINGEN

Wijkcentrum Het Dok in de stad-Groninger wijk Lewenborg is zaterdag 11 februari toneel van het 29ste Groninger schaakkampioenschap voor basisscholen.

Deelnemers spelen zowel voor allerlei individuele klassementen (groep 4, 5, 6, 7, 8, meisjes, algemeen) als voor het scholenklassement. Het scholenklassement wordt bepaald door de scores van de 4 beste spelers van elke school bij elkaar op te tellen. De 4 hoogst geëindigde scholen plaatsen zich voor het provinciale kampioenschap op 18 maart in Uithuizen. De spelers kunnen zich vanaf 10.00 uur registreren. De wedstrijden beginnen om 10.45 uur. De organisatie is in handen van de verenigingen Groninger Combinatie, Paardensprong, de Matadoren en Staunton. Meer informatie: www.groningercombinatie.nl/basisscholenkampioenschap

Auteur

Marc Jansen