Informatie- en netwerkbijeenkomst voor visueel beperkte werkzoekenden en werkenden

GRONINGEN

De Oogvereniging houdt donderdag 16 februari een informatie- en netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden en werkenden met een visuele beperking. Thema is: 'De meerwaarde van een visuele beperking'.

Roos Hoelen, themacoördinator Werk bij de Oogvereniging geeft een workshop, getiteld: 'Van arbeidsbeperkte naar waardevolle werknemer'. Hierbij geeft ze ook tips voor het vinden van de juiste vacatures en het opbouwen van een netwerk. Hans Dekker vertelt in de workshop 'Op weg naar een baan: wat heb ik daarvoor nodig?' wat je allemaal mensen met een visuele beperking zelf kunnen doen om de juiste randvoorwaarden te creëren: van bijscholing en praktijkstages tot het optimaal gebruiken van hulpmiddelen en aanleren van de nodige vaardigheden. De bijeenkomst, die plaatsvindt bij Humanitas in Groningen, duurt van 18.30 tot 21.00 uur. Deelname is gratis. Meer informatie/ aanmelding: groningen@oogvereniging.nl of 06-15272269.

Auteur

Marc Jansen