Inschrijving informatiemarkt Bevrijdingsfestival Groningen geopend

GRONINGEN

Bevrijdingsfestival Groningen heeft de inschrijving voor de jaarlijkse informatiemarkt geopend.

Ideële en politieke organisaties krijgen de mogelijkheid een kraam of plek te huren om informatie te verstrekken. Ook is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor instellingen en/ of bedrijven met een commercieel doel.

Bevrijdingsfestival

Bevrijdingsfestival Groningen vindt vrijdag 5 mei plaats in het Stadspark in Groningen. Eerdere edities van het festival trokken ruim 100.000 bezoekers. De informatiemarkt krijgt een plek langs de wandelpaden rond de ovale vijver in het Voorpark en bij de ingang van de Drafbaan. Het festival verzoekt deelnemers het publiek actief te betrekken bij de markt. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 1 april. Meer informatie/ aanmeldformulier: markt@bevrijdingsfestivalgroningen.nl.

Auteur

Marc Jansen