Vrije inloop bij VRIJDAG in voorjaarsvakantie

GRONINGEN

Het is in de voorjaarsvakantie (zaterdag 18 tot en met zondag 26 februari) vrije inloop bij VRIJDAG in Groningen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen op de maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag kennismaken met beeldende kunst, muziek en theater.

De vrije inloop is onderdeel van de vakantieworkshops van VRIJDAG. In dit kader kunnen ouders met kinderen vanaf 6 jaar meedoen aan een workshop kleianimaties maken. Voor jongeren vanaf 18 jaar staan workshops portretschilderen, zeefdrukken op stof en voorjaarsbloemen drukken op het programma.

Vakantieworkshops Theater

Verder heeft theatermaker Sara Scholten een serie workshops ontwikkeld voor kinderen van 8-11 jaar en geeft theaterdocent Sijas de Groot een dagvullende workshop over het mentale en fysieke werk van een acteur; voor jongeren van 15-25 jaar. Het complete aanbod van VRIJDAG voor de voorjaarsvakantie staat op bijvrijdag.nl/vakantie.

Auteur

Marc Jansen