‘Once Upon a KEI’ thema KEI-week 2017

Groningen

[caption id="attachment_68756" align="alignright" width="180"] Het logo van de KEI-week 2017.[/caption]

GRONINGEN - ‘Once Upon a KEI’ is het thema van de KEI-week 2017, de algemene introductieweek voor aankomende eerstejaarsstudenten. Dit heeft het bestuur van Stichting KEI donderdag bekendgemaakt. Volgens voorzitter Daan Brouwers van het KEI-bestuur, symboliseert het thema de start van een nieuw verhaal van alle nieuwe studenten in Groningen. “Je studententijd is ten slotte een heel nieuw en geweldig hoofdstuk in je leven”, weet hij. Tijdens de KEI-week wordt 'het hele verhaal van de studententijd samengevat': de nieuwe sociale contacten, het uitgaansleven, actief worden naast je studie en nog veel meer. “Hopelijk kijken alle KEI-lopers later terug op de KEI-week als de start van hun nieuwe leven”, zegt Brouwers.

Inspelen op de beleving van bezoekers

“Het thema past daarnaast ook heel mooi in de trend van de laatste jaren om meer op de beleving van bezoekers in te spelen. Het is namelijk een thema met oneindig veel mogelijkheden om de verschillende evenemententerreinen aan te kleden. Dit zal goed terug te zien zijn in de decoratie op evenementen als The Grand Opening en The Night of the Songs op de Grote Markt, het Open Air Festival en op het Eindfeest”, belooft Brouwers. Daarnaast wordt extra aandacht besteed aan de thema’s internationalisering en huisvesting. De KEI-week is dit jaar van 14 tot en met 18 augustus.

Auteur

Marc Jansen