Yarden Groningen opent deuren op Valentijnsdag

GRONINGEN

Yarden Crematorium Groningen houdt op Valentijnsdag (dinsdag 14 februari) een herinneringsbijeenkomst voor mensen die hun geliefde zijn verloren. Thema is: ‘Liefde is sterker dan de dood’.

Locatiemanager Suzanne Veenstra-Riegen: "Juist op Valentijnsdag kan het gemis van een geliefde zwaar voelen, want ondanks het overlijden blijft de liefde altijd levend. Een begrafenis of crematie is niet het einde van de relatie. En juist omdat een overleden geliefde altijd onderdeel blijft uitmaken van je leven is het goed om deze liefde op speciale dagen te herdenken." "Om mensen op deze moeilijke dag bij te staan, openen wij op dinsdag 14 februari onze deuren. Op onze herinneringsbijeenkomst is uiteraard iedereen meer dan welkom. Ook mensen die geen lid zijn van Yarden Vereniging, net als mensen die elders verzekerd zijn." Op de vrij toegankelijke herinneringsbijeenkomst kunnen mensen samen hun geliefde herdenken met muziek en ter nagedachtenis een kaars aansteken. Memories Uitvaartmuziek geeft een liveconcert met liefdesliedjes. Meer informatie: www.yarden.nl/herinneren.

Auteur

Marc Jansen